Bergen Beauty Panel

Bergen Beauty 2018 lanserer Norges første beauty messe panel! 

Med anerkjente Dajana Tomanovic i spissen som host for panelet, vil dette bli en spennende happening med mange hotte temaer oppe for debatt. 

Lørdag 20.oktober kl 12.00 - Bergen Beauty Hovedscene

Tema for panelet er Beauty & Business! 

Dajana får besøk av fire kjente profiler fra bransjen, som vil svare på gøye og kanskje noen utfolrdrende spørsmål. 
Vi tar opp hotte temaer, diskuterer samfunnsrelaterte konklusjoner, svarer på hvordan å bygge seg opp i de forskjellige bransjene, og ikke minst svarer på nyskjerrige spørsmål fra alle dere i salen. 
Vi åpner opp for direkte spørsmål, hvor alle dere som sitter i salen får stille spørsmål til både Dajana, og de andre besøkende i panelet. 

Vi får besøk av:

Marna Haugen Burøe, Komikerfruen

Marna er bosatt i Oslo med komiker Ørjan Burøe og barna. I hennes kanaler skildrer hun det hektiske mammalivet. En humoristisk og upolert undertone har fanget publikumet og gjort bloggen hennes til en av Norges mest leste. Komikerfrue har vært nominert til flere bloggpriser, blant annet «årets mammablogg» og vunnet prisen «folkets favoritt». Marna står også bak makeupyourmind.no. 

Sanna Khursheed

Makeup artist og beauty influencer som har spesialisert seg innen makeup på ulike hudtyper og hudtoner. ​
Sanna er personen bak profilen Sans_Glam. 


Anita Sundquist

28 år i bransjen. Mastergrad i NLP. 
Utdannet hudterapeut. Vært salgsleder for Loreal, og Dermanor. Prosjektleder for Nikita Relax, visjon om å skape tidenes største hudpleiekjede. Ikke nok med dette, er hun nå gått "solo" og startet for seg selv. Hun står bak kurset og profilen "koden for å lykkes i hudpleiebransjen". 


Mia Mari Nøkling

Utdannet sykepleier fra 2006, videreutdanning i dermatologi ved høyskolen i Drammen fra 2016. 
Jobbet 10 år ved Haukeland universitetssykehus og de siste 2 årene ved Volvat Laguneparken.
I min hverdag er jeg heldig å kunne få samarbeide med dyktige fagpersoner som brenner for yrket sitt ved Volvat. Jeg jobber daglig tett med Dermatologer og er ansvarlig for Volvat sin egen kosmetiske avdeling som heter «Volvat Cosmedical». 
I behandling bruker jeg ulike teknikker og produkter for å skape et naturlig resultat som kan bidra til å gjenopprette og skape en frisk, sunn hud!  

Vær raskt ute for å få plasser forann scenen til denne kule happeningen på årets messe - Ikke gå glipp av muligheten for å stille direkte spørsmål til disse store profilene i bransjen!

Informasjon

Kjøp billetter på TicketCo

 Bergen Beauty 2018
 20. Oktober 2018 - 12:00
 Dag(er) Lør