Frøken Dings

Frøken Dings

Ønsker du å se mindre sliten ut? Ønsker du deg en hud som stråler og gløder?

 

Få med deg foredraget vårt:

 «Få tilbake gløden og bli den beste utgaven av deg selv uansett alder». 

Vi viser de nyeste behandlingsmulighetene med Restylane, botox, Mesoterapi og Dermapen

 

 

Det tar bare få sekunder å danne seg et førsteinntrykk av noen. Forskning viser at hudkvalitet er noe av den viktigste faktoren når vi ubevisst danner oss et bilde av de menneskene vi møter. Overraskende nok er det altså ikke antallet rynker som avgjør hvor vital og ungdommelig man fremstår.

Men med alderen går de fleste prosesser i kroppen saktere, og huden mister volum, elastin og collagen og trenger mer hjelp enn bare kremer som smøres på overflaten.

Vi skal vise de nyeste behandlingsmulighetene med Restylane, botox, mesoterapi og dermapen. 

Oppdag hvordan vi med enkle grep kan fremheve din naturlige skjønnhet, og gi deg et fresht og opplagt utseendet uansett alder.

«Look the best at your age».

 

Med mer enn ti års erfaring og høyeste autorisasjonsnivå i Norge på injeksjonsbehandlinger med Restylane, kan du være trygg på de rådene du får fra oss.  Vårt mål er et naturlig resultat som passer til deg og ditt ansikt. 

 

Vi skal også kort presentere noen mer ukjente behandlingsområder der botox har veldig god effekt og har hjulpet mange med vanlige problemer som: overdreven svetting og det som kalles «gummy smile» (personer som har overdimensjonerte sterke muskler i overleppen sånn at når de smiler vises en stor del av tannkjøttet over tennene.)  

 

Informasjon

Kjøp billetter på TicketCo

 Bergen Beauty 2018
 20. Oktober 2018 - 13:00
 Dag(er) Lør