Huden og Mikrofloraen

Huden og mikrofloraen

Vitenskapen og forskningen rundt den menneskelige mikrofloraen (mikrobiomet) bidrar til å forandre vår forståelse av hvordan kroppen fungerer.    Denne banebrytende vitenskapen er også i ferd med å gi oss ny produktteknologi med optimale resultater på behandling av f.eks akne, pigmentering og inflammatoriske hudsykdommer. Ved å bruke hudens naturlige mikroflora for å balansere, stabilisere eller korrigere hudfunksjonen, går hudpleie til et nytt nivå. Få med deg dette International Dermal Institue foredraget, for å bli oppdatert på den nyeste kunnskapen om huden vår og mikrobene som lever sammen med den.


Ann Kristin Stokke
Fagsjef/Head of Education, Skintific AS

Jeg er sertifisert Cidesco hudterapeut med mer enn 25 års erfaring fra egen hudpleieklinikk, undervisning ved en privat hudpleieskole og instruktør for en rekke profesjonelle hudpleiemerker. Som fagsjef er jeg ansvarlig for Skintific Academy og Dermalogica sitt ekspertprogram i det norske markedet.  

Jeg har en lidenskap for hud spesielt og kunnskap generelt, noe som har gjort at jeg alltid søker nye utfordringer innen hudpleieindustrien. Min spisskompetanse er innen hudhelse, med lang erfaring i å jobbe med og undervise innen hud og hudproblematikk, samt produkter og ingredienser som virker i behandling av disse. Jeg er en ingrediensnerd og underviser mye innen kosmetisk kjemi og ingrediensteknologi, og regnes som en av de fremste i landet innen dette fagfeltet. 

Som fagperson er jeg også mye brukt i ulike medier som KK, Costume, Melk & Honning samt Tara. I tillegg til å holde kurs på Skintific Academy, blir jeg også hyppig spurt om å holde foredrag på ulike hudpleierelaterte eventer og messer. Jeg jobber også tett med influencere/kjendiser som kommer til meg for råd og behandling. Blant disse er f.eks Maria Mena, Janka Polliani, Marion Ravn og Funkygine.

 

Kontaktinformasjon;

Ann Kristin Stokke | Telefon 906 12 666 | Mail aks@skintific.no

Informasjon

Kjøp billetter på TicketCo

 Bergen Beauty 2018
 19. Oktober 2018 - 15:15
 Dag(er) Fre