SHAPEMASTER

 

Feelgood er en treningssenterkjede som retter seg mot alle som ikke føler seg hjemme på et tradisjonelt treningssenter eller som er ute etter en lavterskelform for aktivering.

Konseptet baseres på en serie treningsapparater fra den britiske produsenten Shapemaster. Til forskjell fra tradisjonelle treningsapparater drives ikke disse av brukerens egen muskelkraft. Disse styres av en motor og en girkasse som gjør at man kan trene aktivt eller passivt ut ifra egen evne/behov. Treningsapparatene guider kunden igjennom treningen på en trygg og effektiv måte med en lystbetont treningsbelastning. Man sitter en fastsatt tid i hvert treningsapparat der hver og en er spesialdesignet til å rette seg mot ulike muskelgrupper. Dette gir en sirkeltrening som aktiverer hele kroppen på ca. 40 minutter. Her er det bevegelse og godfølelse som er i fokus og man trener i et voksent miljø uten høy musikk, hopp og sprett.

 

Feelgood er i sterk vekst og har på under tre år allerede åpnet 13 sentre. Disse er i hovedsak lokalisert på Østlandet, men kjeden har ambisjoner om å forgrene seg fortløpende rundt i hele landet. Kundegruppen ligger fra 25 til 90 år, der majoriteten er 55+. Sentrene har gitt et unikt aktiveringstilbud til alle som sliter med ulike fysiske hindringer. Dette gjelder spesielt de med revmatiske lidelser, fibromyalgi, MS, Parkinson, mm. Med andre ord så er disse sentrene med på å forbedre folkehelsen i landet.

Informasjon

Kjøp billetter på Ticketmaster

 Grieghallen, Bergen Beauty, Scene 4
 4. november 2017 - 12:00
 Dag(er) Lør
 Bergen Beauty